Golfdag brengt €25.000 op

De Rudolphstichting neemt tijdens de Kiwanis Golfdag 2019 € 25.000 in ontvangst!

Donderdag 11 april vond op golfclub The Links Valley in Ermelo de 18eKiwanis golfdag plaats. Ruim 80 deelnemers hebben genoten van waanzinnige hoogteverschillen, pure zandgrond, heerlijke baancatering en 9 unieke, uitdagende holes van deNorth Course. De tweede negen holes werden gespeeld op de kort geschoren heidegolfbaan van Landgoed Ullerberg. Ook dit jaar werd er gestreden voor het goede doel. Dankzij de vele deelnemers en trouwe sponsoren heeft de golfdag € 12.500,-opgebracht voor de Rudolphstichting/Jeugddorp De Glind. Tevens werd de opbrengst van de Champagne najaarsactie 2018 bekend gemaakt, maar liefst € 10.000,-werd in de vorm van een cheque overhandigt. Als klap op de vuurpijl verraste Benegas als jarenlange deelnemer van de golfdag en grootafnemer van de Champagneactie het jeugddorp de Glind met nog eens € 2.500,-. Gerry Nutters nam de cheques namens de Rudolphstichting in ontvangst en was blij verrast met de hoogte van het bedrag. Met deze sponsoring kunnen onder andere speeltoestellen aangeschaft worden voor de tuinen van onlangs opgeleverde gezinshuizen. Wij wensen de kinderen alvast veel speelplezier!

Met dank aan:

De 18eKiwanis golfdag werd mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

Deel deze post